I mål

 
 
I mål med 5:2 projektet! Igår var sista fastedagen för denna gång. Så, vad har hänt egentligen? Sedan 4 november så har jag gått ner 3 kg samt minskat i magomfång med 6 cm. Jag ser tydlig skillnad på ansikte, armar och mage, men framförallt så sitter kläderna mycket lösare. Nu var det ju inte banta som var min avsikt med detta projket, men jag kan inte låta bli att förundras över denna toppendiet. Så himla enkelt och sånt grymt resultat på bara några veckor.
 
Jag ville ju utforska om min kropp mår bättre på fasta. Detta resultat är svårare att mäta. Jag tycker generellt att jag har mer energi på fastedagarna. Där emellan har jag ätit som vanligt. Jag kan inte säga att jag fått mindre smärta eller mår allmänt bättre, däremot så mår jag iaf inte sämre. 
 
Min slutsats är att jag kommer använda 5:2 några gånger om året, som en rensningsprocess. När andan faller på så kör jag några veckor i taget. Efter helgerna så har jag lite längtat till att få fasta på måndagen. Det har varit skönt att inte behöva äta hela tiden. Jag kanske drar igång igen redan efter jul...