Tillbaka

 
 
 
 
Tillbaka i cyberrymden. Idag fick vi internet inkopplat i huset. Har varit utan i en månad nu. Eller, har ju haft mobilen men där är surfandet begränsat och det har gällt att snåla. Under vår nätfria tid har jag inte kunnat hänga med i vad mina vänner i söder haft för sig. Jag har tänkt mig för flera gånger innan jag loggat in på internet. Är det verkligen nödvändigt? Inte läst tidningar som jag annars brukar göra flera gånger om dagen. Inte bloggat, förutom när vi snålat nät från vänner. Det har som varit lite trist att inte vara uppkloppad. Oftast spenderar jag mycket av min tid framför dattan, mest för att jag inte orkar annat.
 
Appropå teknik så chattade jag idag med Telias kundtjänst. Jag har beställt en ny mobil som efter många om och men till slut kom fram. Efter det så har jag väntat på att simkortet skulle dyka upp i brevlådan. I min nuvarande mobil så är det ett vanligt simkort och i den nya ett microkort. Jag vände mig till kundtjänst för att fråga när simkortet kommer. Hon svarade att jag ska ta det jag redan har eftersom det står hos dem att jag har ett microkort. Förklarade för henne att jag inte har ett micro utan ett vanligt. Hon tyckte jag skulle testa att stoppa in det i microhållaren. Förklarade att det går liksom inte in i den hållaren. Till slut så föreslog hon att hon kunde skicka ett microkort. Bingo!
 
Idag var sista gången på länge som jag jobbade 50%. Just nu känns det bra eftersom jag är dödstrött. Kanske ska fira in det med att testa min nya medicin och tända en liten brasa i en lövhög...