Ner och upp

 
Ner och upp och ner igen. Så har de senaste dagarna sett ut. Efter en ordentlig krasch i onsdags och massor av sömn så var det raka motsatsen igår. Energinivån var på topp och livet var tillbaka. Varningsklockan ringde konstant men jag tog på mig hörselpropparna och körde på. Det är ju så himla kul att göra saker och det var just vad jag gjorde, hela dan. Tar man det inte heller lugnt och känner efter så är det ännu enklare att gasa. 
 
Idag är det däremot inte lika kul. Natten var hemsk med miljoners avbrott. Vaknade med en dundrande huvudvärk. Trodde typ jag skulle dö när jag stod böjd över badkaret för att blöta håret i morse, men jag överlevde och satsade istället på mottot att idag är det fredag. Efter att ha börjat jobbet med att släcka lampan vid fikabordet så att mina stackars kollegor fick läsa tidningen i blindo och dessutom pillade i mig två äckel piller så kändes det liiiite bättre efter ett tag. Det mest störande efter att huvudvärken lämnat mig är min syn som inte vill samarbeta. Är som att jag inte ser ordentligt. Förutom detta så har jag överraskats av nysningar titt som tätt samt fryst och svettats om vartannat. 
 
Lyckades i alla fall ta mig egenom arbetsdagen. Hurra för mig! Det som känns mest mysko är att jag inte direkt är trött, det är bara alla jävla krämpor som hindrar mig. Men som jag skrev innan så är det fredag idag och det är en bra dag. Dressyr direkt från Scandinavium, hundmys och kaffe. Imorgon är det lördag och den dagen är ännu bättre...