Prosit!

 
 
Prosit! Har nyst flera gånger idag, alltså ovanligt mycket. Näsan rinner och jag måste snörvla eller snyta mig. Halsen börjar göra ont. Kroppen känns som bly. Gäspningarna avlöser varandra och jag har liksom inte vaknat än idag (klockan är 17.57). Var tvungen att bada för att få upp värmen. Hjärnan är mer ur funktion än vanligt. Igår hade jag även ont i höfterna samt frös så jag skakade på jobbet, dvs hade min fuskfeber.
 
Hela kroppen skriker att den är sjuuuuuk, men jag lyssnar inte. Hinner inte lyssna, inte nu. Snart kanske. Hela veckan är uppbokad och jag vill ju så gärna. Nu är jag inte dummare än att jag vet vilket resultatet blir, dock vet jag inte när. Det får komma som en överraskning. En försenad överraskning om jag får bestämma, men det får jag väl inte. 
 
Just nu skulle det sitta fint med lite kraft från den nya medicinen, som kom till Apoteket idag. Jag har inte orkat hämta ut den utan helt koncentrerat mig på att vila. Hade antagligen inte vågat börja knapra ikväll heller för den delen eftersom jag är rädd för biverkningar så förmodligen blir testintagen i helgen. Sen finns det ju en bra sak till och det är att jag inte har ont i huvudet...